Jumat, 31 Desember 2010

Game PS1 Metal Slug X

Game PS1 Metal Slug X I 19.25 MB

Waktu memang berjalan sangat cepat, detak-detik pergantian tahun pun tinggal hitungan jam saja. Di malam hari penghujung tahun ini, saya akan share game ps1 lagi, yakni Game PS1 Metal Slug X. Pasti udah pada tau dong dengan game kocak ini??? Cekidot,,

Seperti yang kita ketahui, Game PS1 Metal Slug X merupakan game petulangan yang bisa dimainkan oleh 2 orang, terdiri dari beberapa karekater jagoan yang bisa kita pilih.

Perlu diperhatikan :
Format game Metal Slug X masihn ECM, jadi naanti harus di ubah dahulu ke img, bin , dll. Silahkan ikuti tips berikut.

Convert File ECM ke bin, img, iso, dll.
  1. Download ecm tool
  2. Ekstrak ecm tool yang sudah di download.
  3. Copy file game yang masih berformat ecm.
  4. Drag file game yang akan di ubah ke unecm.exe
  5. Maka akan tampil layar dos, tunggu hingga proses decoding selesai.
  6. Maka nanti akan dua buah file, yak ni file ecm dan file yang sudah di decoding.
  7. Hapus file ecm nya, dan selesai.
  8. Siap bermain dan selamat tahun baru sobat blogger semoga tahun depan lebih baik

    Salam,,,,

    King Software [dot] blogspot [dot] com
    Tidak ada komentar
    Tags:

    Kamis, 30 Desember 2010

    Apps Hack Phonsel 3rd Edition

    Apps Hack Phonsel 3rd Edition I 5.53 MB

    Warning : Please Install on only supported devices. Identify your Device type and select device type (pre-FP1 or FP1) during installation

    Nokia Symbian OS 9.1 or S60 3rd Edition is much secured and you can not install any 3rd party unsigned application. But with this Simple hacking tool you can be free from this bothering. Hack your S60 3rd and Install any unsigned application. Its easy and there is an instruction file. Just read the "how to install.txt" and its easy like abc.

    Here is detail instruction, as some people facing problem installing it.

    Change phone date to 15-05-2007

    This program will install:
    CapsOn
    CapsOff
    HelloCarbide
    X-plore

    *Note: If you have any of these programs installed on your mobile there is no problem continuing the installation, however, this ones have been tested, none others, so if you have any trouble during the procedure uninstall the ones you have and re-install "Hack FP1 & PreFP1.SiS"

    After installing please follow this procedure:
    1.-Run X-plore and press "0", tick the 4 boxes (dont un-tick if ticked already)
    2.-Without closing X-plore switch to the menu and run hellocarbide
    3.-Inside hellocarbide press options and chose Menu1 and answer "yes".
    4.-Go back to X-plore and extract installserver.exe and CProfDriver_SISX.ldd from your c:\hack.rar into c:\sys\bin
    5.-Restart your phone.
    6.-Install whatever you want on your phone, even if it is unsigned

    Run capsOff if you wish to see private folders using X-plore and capsOn to hide them again
    Note: I advice you to always hide private folders after you have completed whatever you wanted to do inside them...

    Devices list:
    Pre-FP1 devices:
    -------------------
    Nokia N77
    Nokia E61i
    Nokia E65
    Nokia N93i
    Nokia N91 8GB
    Nokia E62
    Nokia E50
    Nokia 5500
    Nokia N93
    Nokia N73
    Nokia N80
    Nokia N71
    Nokia N92
    Nokia E70
    Nokia E60
    Nokia E61
    Nokia 3250

    FP1 devices:
    ---------------
    Nokia 6124 classic
    Nokia N82
    Nokia N95-3 NAM
    Nokia E51
    Nokia N95 8GB
    Nokia N81
    Nokia N81 8GB
    Nokia 6121 classic
    Nokia 6120 classic
    Nokia 5700 XpressMusic
    Nokia 6110 Navigator
    Nokia E90 Communicator
    Nokia N76
    Nokia 6290
    Nokia N95


    Download Here:
    Tidak ada komentar
    Tags:

    Nitro PDF Professional 6.1.4.1 Portable

    Nitro PDF Professional 6.1.4.1 Portable | 101 MB

    Nitro Pro is specifically designed for the business user and makes working with PDF faster and easier than ever before!

    Nitro PDF Professional, the complete Adobe® Acrobat® alternative, enables you to do more with PDF through powerful tools to create, convert, edit, combine, secure, annotate, form-fill, and save 100% industry-standard PDF files. Recipient of multiple best product awards.

    Create PDF
    Create PDF and PDF/A files from virtually any Windows application, with full control over PDF output options. Offering one-click conversion for many commonly-used file types (including Microsoft Word, Excel, PowerPoint, WordPerfect, and more), Nitro PDF Professional simplifies the PDF creation process. All PDF files created with Nitro PDF Professional are 100% compatible with other PDF viewing applications including Adobe Reader and Adobe Acrobat.

    Edit PDF
    Edit PDF content, no matter what it is. From correcting minor typos and updating or removing text, to advanced image editing tasks such as inserting, replacing, cropping, resizing and downsampling, Nitro PDF Professional makes it easy to make last-minute edits. Create consistency throughout your documents by inserting headers, footers, watermarks, page numbering and more. Edit document properties and optimize PDF for distribution, creating polished, recipient-ready PDF files.

    Convert PDF
    Easily convert PDF to Word and PDF to RTF with industry-leading accuracy, enabling quick content reuse in Microsoft Word, WordPerfect, OpenOffice and more. Extract text and images from PDF files in a single click, for trouble-free repurposing in other programs. Copy entire blocks of text or take snapshots of PDF pages for quick pasting into another document.

    Review & annotate PDF
    Streamline processes and eliminate paper waste through electronic document review. Use Nitro PDF Professional’s intuitive commenting tools to add notes, text feedback, drawing markups and more. Reply to feedback from others, or view, consolidate, organize and summarize reviewer comments, all from a single location. Efficiently collaborate and share your comments with Adobe Acrobat and Adobe Reader users.

    PDF forms
    Create PDF forms quickly and easily using a robust set of form design and editing tools. In just a few clicks, turn static PDF documents into professional-looking PDF forms containing text fields, buttons, checkboxes, javascript and more. Fill in, submit, print and save PDF forms, all without breaking the bank.

    Secure PDF
    Control how people view and use your sensitive and confidential information through robust PDF encryption. Use passwords and digital certificates to restrict who can open files and perform other tasks such as printing, editing, copying and form filling. Use digital signatures and certification to ensure document integrity and prevent content tampering.

    Assemble & combine PDF
    Combine documents, spreadsheets, presentations and more into a single, polished PDF file. Nitro Pro’s powerful editing tools enable you to reorder, delete, insert, extract, replace, split, and rotate pages, providing you precise control over your entire document while guaranteeing your information is presented exactly as intended.

    Release description

    A major new version release, Nitro PDF Professional 6.0 comprises several brand-new features, significant performance enhancements and feature extensions, and important bug fixes.

    New features
    Convert PDF for reuse in Microsoft Word, WordPerfect, OpenOffice, GoogleDocs, and more with the most accurate, industry-leading PDF conversion technology. Create highly-editable files that retain page layouts, working tables, correctly justified paragraphs, drawing shapes, and more.
    Create PDF files up to 50% faster
    Summarize comments for paper-based viewing
    PDF/A compliance support
    Document management system (DMS) integration support
    Grid and Snap-to-Grid tools
    Full control over the PDF creation process
    Major user interface improvements, including a new, easy-to-access Navigation pane, a Comments List panel for working with more detailed comments, and a dedicated Text Editing context ribbon for inserting and updating text.
    Major improvements to the underlying PDF library for faster processing of all files.

    New features
    Support for all 64-bit versions of Windows.
    A replace text commenting tool.
    Support for ‘Show/hide field’ action.
    Full support of Unicode fonts (in all areas of the application) including Chinese, Japanese and Korean.
    Integration with Lotus Notes.
    Streamlined deployment for enterprise customers.

    Download Here:
    Or
    Tidak ada komentar
    Tags:

    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat Desktop Edition

    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat Desktop Edition | 693 Mb

    Information:
    Ubuntu 10.10 Desktop Edition is designed for Laptops and PC.
    Ubuntu - using the Linux kernel operating system based on the project Debian.
    The main developer and sponsor of the company Canonical.
    The project is currently being actively developed and supported by the free community.
    P.S. Image file with the extension *. ISO.
    Detail:
    Ubuntu 10.10 Desktop Edition I386 [1xCD]
    Type: System
    Version: 10.10
    Released: 2010
    Buat yang selalu merequest Linux/Ubuntu,disini saya akan memberikan Ubuntu versi terbaru nya dan dapat anda coba serta download dgn menggunakan IDM.

    Anda yang merasa jenuh dgn windows,bisa mencoba Ubuntu ini sebagai operating sistem pada PC/Laptop nya.

    Versi ubuntu yang saya berikan ini,hanya diperuntukkan utk sistem operasi desktop saja dan bukan difungsikan sbg OS server PC bagi yg membuka warnet atau server di kantor.Beda utk yang server dgn yang saya berikan ini,krn ubuntu ini di peruntukkan sebagai desktop OS bagi yang menggunakan processor Intel 32 Bit.

    Mungkin itu saja penjelasan yg dpt saya berikan bagi anda yg telah merequest linux/ubuntu ini dan selamat mencoba...


    Berikut Preview-nya Sob:



    Download Here:
    Update: File yang anda download sudah berbentuk ISO dan dpt langsung di burning ke CD
    Tidak ada komentar
    Tags:

    CyberLink YouCam 4.0.0820 Deluxe

    CyberLink YouCam 4.0.0820 Deluxe | 155.8 Mb

    All the Fun you can have with Webcams
    * Capture webcam videos with tons of effects
    * Enhance your chats and recordings with TrueTheater™ Technology
    * Download unlimited FREE effects from DirectorZone
    * Interact with Augmented Reality effects to amaze your friends
    * Create lifelike Avatars for your video chats
    * Play and interact with new particle effects

    Better Images with TrueTheater
    TrueTheater™ technology and support for HD let you create and record high quality webcam videos and image snapshots. Apply the best lighting for conditions and clean up your webcam image at the click of a button.

    New Interactive Screen Effects
    Rose petals, confetti, snowflakes – don't just let them fall on you - interact with them! New particle effects with image detection collect on edges and wait for you to brush them away with a wave of your hand.

    Amazing Augmented Reality
    One of the most exciting new technologies around – webcam Augmented Reality effects let you interact with virtual 3D-objects right in your video preview window. Showcase your photos in a way you never did before.
    Webcam Avatar...Your Way

    See yourself with new eyes. With YouCam webcam software you now have even more choices to create the doppelgänger that’s right for you, then sit back and watch advanced facial tracking technology accurately map your facial expressions.

    Download Here:
    Tidak ada komentar
    Tags:

    Download Camfrog Video Chat

    Camfrog Video Chat 5.5.241 | 12.25 Mb

    Info Camfrog:
    Apa sih itu Camfrog adalah software yang mirip dengan Yahoo! Messenger. Camfrog adalah software untuk chatting yang dilengkapi dengan Suara & Video secara Live, seperti Yahoo! Messenger. Lalu, apa yang special dibandingkan Yahoo! Messenger ? Dengan menggunakan Camfrog, anda bisa menonton live show. Live show music kah maksudnya ? Bukan…!

    Live show 18+
    Tuh, jelas kan ?

    Di Yahoo! Messenger juga bisa koq nonton live show. Iya betul. Tapi di Yahoo! Messengeer ada sistem permission untuk melihat webcam seseorang. Jengkel nggak sih, kalau ada cewek cakep sedang live show di cam anda tidak bisa lihat. Sedangkan beberapa orang di Yahoo! Room sedang asyik menonton cewek tersebut live show (*anda tidak termasuk) bahkan memanaskan suasana dengan tulisan-tulisan seperti: Ayo donk bukan bra-nya, buka BHnya plis, celananya donk, camnya kebawah lagi donk, dan kata-kata lainnya yang membuat anda iri, pastinya. Dan ketika anda ingin melihat cam tersebut, anda tidak diijinkan.
    Sabar…sabar…
    Tahan dulu ‘otong’ anda. Eh, maap nafsu anda maksudnya. Makanya pakai Camfrog. Kenapa ?
    Karena di Camfrog tidak ada sistem permission / ijin-ijin segala. Orang-orang menonton, anda pun harus bisa ikut menonton, jangan mau dibikin penasaran.

    Oke deh, nggak usah kelamaan basa-basi. Intinya kalau anda suka menonton cewek live show yang bugil, live naked, live telanjang, live sexy, live nude, live nakal, live dancing, malah live masturbasi, anda tepat menggunakan software camfrog. Di sini saya kasih tahu buat yang belum tahu cara berburu, hunting cewek live show di webcam / cam.

    Buat yang belum punya software camfrog, silahkan download software camfrog dibawah ini :

    Download Here :
    Password Unrar if Needed : JubbPu
    Nah, kalau sudah download, sudah install, dan sudah punya Nickname. Ayo kita lanjutkan…
    Udah buka software Camfrog ?
    Masukkin Nickname & Password yang sudah kamu buat sebelumnya, terus klik Sign On.
    Klik icon Room List yang ada dibawah
    Tapi karena anda baru pertama kali menjalankan software ini, room berkategori 18+ belum muncul. Jadi kita harus menonaktifkan Family Filter.
    Klik On...

    Kemudian akan tampil jendela berikut...

    Nah, setelah dinon-aktifkan, room berkategori 18+ pun akan tampil.

    Sekarang cepetan klik 18+ dan liat daftar room yang tersedia. Semakin banyak user, berarti semakin banyak kemungkinan cewek yang live show, tapi nggak jamin juga yah.
    Btw, itu room asia ada Thailand, Philipine, China. Indonesia ada nggak nich ???
    Ada, tapi biasanya kurang mendunia, jadi silahkan klik Next di Room List kalau tidak ada kata-kata Indonesia.

    Ini salah satunya...

    Nah, untuk masuk ke room, klik Join atau klik “nama room”. Kalau ditanya agree, klik Yes aja.

    Terus, gimana cari cewek yang lagi show, apalagi kalau lagi nongkrong di room yang bahasanya kita nggak ngerti ?
    Nah, untuk cari tahu cewek mana yang lagi show, perhatikan tulisan yang sedang diketik oleh users yang lagi nongkrong bareng di room.
    Contohnya seperti ini :

     Udah Jangan di terusin lagi ntar tambah dosa hehe artikel ini saya dapatkan dari sahabat andystonecold2009
    Tidak ada komentar
    Tags:

    Hiren’s BootCD 12.0

    Hiren’s BootCD 12.0 | 362.06 Mb

    Info Hiren’s BootCD 12.0:
    + Avira AntiVir Personal (07-11-2010) Free anti-virus and anti-spyware on-demand scanner, detects and removes more than 50000 viruses.

    + Seagate DiscWizard 11.8326 (MiniXp) Backup drive/partition to an image file, for Seagate owners (Powered by Acronis TrueImage)

    + ImgBurn 2.5.2.0 Lightweight CD/DVD/HD DVD/Blu-ray burning application, supports BIN, CUE, DI, DVD, GI, IMG, ISO, MDS, NRG and PDI, Ability to build DVD/HD/BD Video discs from a VIDEO_TS/HVDVD_TS/BDAV/BDMV folder, Unicode folder/file names (formerly DVD Decrypter).

    + BIOS Master Password Generator Collection of password generator tools to reset BIOS Power on Password / Admin password on Dell, Fujitsu Siemens, Compaq, Hewlett Packard, Phoenix and Samsung Laptops.

    + WinSCP 4.2.9 A free and open source SFTP/FTP client to secure file transfer between a local and a remote computer.

    + Everything 1.21 Ultra fast file/folder search tool with ftp/http server.

    + HDD Low Level Format Tool 2.36 Low-level format tool for S-ATA (SATA), IDE (E-IDE), SCSI, USB, Flash Cards and FIREWIRE external drive enclosures.

    + On-Screen Keyboard A utility that displays a virtual keyboard on the computer screen that allows people with mobility impairments to type data by using a pointing device or joystick.

    + ShadowExplorer 0.7 Shadow Explorer allows you to browse the shadow copies created by the Windows Volume Shadow Copy Service and retrieve older versions from files you accidentally deleted or altered.

    + ATF Cleaner 3.0.0.2 A personal and easy-to-use temp file removal software to clean all user temp folders, Java cache, Opera/Mozilla browser cache, cookies, history, download history, saved passwords etc.

    + Macrium Reflect 4.2.2952 (MiniXp) To create complete backups of your disk partitions, including operating system, installed programs and all your settings.

    + SpaceSniffer 1.1.2.0 Find lost space on your disks the easy way.

    + Duplicate File Finder 3.5 Scans and identify duplicate files, it compares them based on byte for byte comparison ensures 100% accuracy.

    + RunAsDate 1.10 allows you to run a program in the date and time that you specify.

    + ServiWin v1.40 – Alternative Windows Services/Drivers Tool.

    + HashMyFiles 1.68 – Calculate MD5/SHA1/CRC32 hashes of your files.

    + NTPWEdit 0.3 Password editor for Windows NT based systems to change or remove passwords for local system accounts.

    + RKill (07-11-2010) RKill just kills malware processes, imports a Registry file that removes incorrect file associations and fixes policies that stop us from using certain tools.

    + Revo Uninstaller 1.90 To remove unnecessary files and registry entries left behind by incomplete program uninstallation routines.

    + GoldMemory 5.07 Memory Diagnostic Tests.
    * 7-Zip 9.18b
    * FastCopy 2.04
    * PuTTY Tray 0.60 r3
    * BootICE 0.80.6
    * CCleaner 3.0
    * Speccy 1.06.191
    * grub4dos 2010-11-04
    * isolinux 4.03
    * RIPLinux 11.1
    * HBCD Program Launcher 1.9
    * GParted Partition Editor 0.7.0
    * Process Monitor 2.93
    * TeamViewer 5.1.9385
    * CPU-Z 1.56
    * GPU-Z 0.4.7
    * SIW 2010.10.21
    * USBDeview 1.81
    * ShellExView 1.48
    * SuperAntispyware 4.45.1000 (07-11-2010)
    * SpywareBlaster 4.4 (07-11-2010)
    * PCI 32 Sniffer 1.4 (07-11-2010)
    * UnknownDevices 1.4.20 (07-11-2010)
    * PCI and AGP info Tool (07-11-2010)
    * Malwarebytes Anti-Malware 1.46 (07-11-2010)
    * ComboFix (07-11-2010)
    * Spybot – Search & Destroy 1.6.2 (07-11-2010)
    * Dr.Web CureIt! Antivirus (07-11-2010)

    Download Here:
    Password Join : vndownload.org
    Tidak ada komentar
    Tags:

    Software Pendeteksi Gempa

    Software Pendeteksi Gempa (Online dengan BMG) | 1.31 Mb

    Selamat Malam SOb,,,, dengan seringnya terjadi gemba di indonesia yg belum lama ini terjadi di bromo saya ingin sharink Software Pendeteksi Gempa Software ini berguna untuk menyebarkan, informasi Gempa Bumi dan Potensi Tsunami, hasil analisa Badan Meteorologi dan Geofisika kepada Masyarakat. Aplikasi ini hasil kerjasama BMG dengan LSM Air Putih.

    Diharapkan dengan penyebaran informasi gempa dan tsunami dengan cepat maka masyarakat bisa melakukan tanggap darurat yang cepat dan tepat.

    Aplikasi ini berjalan di komputer dengan sistem operasi Windows. Komputer harus selalu terhubung dengan internet dan komputer memiliki speaker. Setiap informasi gempa dan tsunami terbaru akan dikirim secara otomatis melalui internet. Jika ada informasi terbaru yang masuk akan disertai suara sirine dari speaker komputer.
    Gmn tertarik????

    Download Here:
    Tidak ada komentar
    Tags:

    Corel VideoStudio Pro Multilanguage X3 Full


    Corel VideoStudio Pro Multilanguage X3 13.6.2.42 | 1.15 GB

    Corel VideoStudio Pro X3 program yang menyeluruh untuk video editing, authoring dan membakar DVD dan disc Blu-ray. Termasuk satu set kaya ciri-ciri, profesional template, kesan, studio berkualiti, tajuk dan program transitions.The bersiap sedia untuk memberikan prestasi pemprosesan video high dan sokongan bersepadu untuk definisi tinggi.

    VideoStudio Pro X3 menyediakan video editing cepat dan mudah dengan VideoStudio Express 2010 dan menyediakan persekitaran multi-track VideoStudio Pro. Bekerja di Express mudah dapat membuka projek di Pro untuk capabilities.The pakej pengeditan lanjutan Juga termasuk perisian DVD Movie Factory Pro, 2010, yang menawarkan pelbagai fungsi - dari data sandaran untuk membuat dan membakar DVD dan Blu-ray.

    Format yang disokong masukkan:
    - Video. AVI, MPEG-satu MPEG-2, AVCHD, MPEG-4, H.264, BDMV, DV, HDV, DivX, QuickTime, RealVideo, Windows Media, MOD (MOD Format File JVC), M2TS, M2T, PTK, 3GPP , 3GPP2 - Sound. Dolby Digital Stereo, Dolby Digital 5.1, MP3, MPA, WAV,

    QuickTime, Windows Media Audio:
    - Gambar. BMP, CLP, kini, EPS, FAX, FPX, GIF, ICO, IFF, IMG, J2K, JP2, JPC, JPG, PCD, PCT, PCX, PIC, PNG, PSD, PSPImage, PXR, RAS, RAW, SCT, SHG, TGA, TIF, UFO, setiap UFP, WMF - Disc. DVD, CD Video (VCD), Super Video CD (SVCD)
    Tahun: 14/07/2010
    Platform: Windows XP/Vista/7
    Interface: MultiLang

    Download Keygen Here:


    Update: Link Alternatif download Error
    http://hotfile.com/dl/78234843/994245c/CVS...part01.rar.html
    http://hotfile.com/dl/78234967/fa0dd94/CVS...part02.rar.html
    http://hotfile.com/dl/78235083/d14bf3a/CVS...part03.rar.html
    http://hotfile.com/dl/78235090/cc9c11d/CVS...part04.rar.html
    http://hotfile.com/dl/78235105/e55abb9/CVS...part05.rar.html
    http://hotfile.com/dl/78235192/a7a92c3/CVS...part06.rar.html
    http://hotfile.com/dl/78235194/a9d72db/CVS...part07.rar.html
    http://hotfile.com/dl/78235253/32b1bfd/CVS...part08.rar.html
    http://hotfile.com/dl/78235401/6fdd36e/CVS...part09.rar.html
    http://hotfile.com/dl/78235415/d7f5694/CVS...part10.rar.html
    http://hotfile.com/dl/78235631/f2b4c05/CVS...part11.rar.html
    http://hotfile.com/dl/78235582/e12fe71/CVS...part12.rar.html
    Tidak ada komentar
    Tags:

    Transkul Basic Edition

    Transkul Basic Edition | 21.53 Mb
    Info Transkul Basic Edition:
    Transkul merupakan salah satu software buatan lokal yang berguna untuk membantu operator sekolah atau bimbel untuk mencatat pembayaran para siswa-siswanya.

    Fitur-Fitur Transkul :

    Master Kelas
    Fitur ini berfungsi untuk mengatur atau mendaftar jumlah kelas yang ada disekolah, sehingga pengaturan murid menjadi lebih teratur dan rapih.
    Master Siswa 
    Berguna untuk mendata siswa yang ada di lingkungan sekolah dan bisa disesuaikan sesuai kelas.
    Master Jenis Pembayaran
    Mendata jenis pembayaran apa saja yang ada disekolah
    Master Harga Pembayaran
    Harga pembayaran dapat disesuaikan dengan jenis pembayaran maupun per kelas.
    Transaksi Pembayaran
    Fitur utama ini digunakan untuk transaksi pembayaran siswa setelah pengguna mendata semua master data.
    Transaksi Daftar Ulang
    Setiap tahun sekali sekolah mengadakan daftar ulang, dengan fasilitas ini operator dapat dibantu dengan mudah dan cepat.

    Import Data
    Pihak sekolah tidak perlu menginput ulang data excel yang ada
    kedalam database transkul, dengan fitur importir, pekerjaan 1 minggu
    bisa disingkat menjadi beberapa menit.
    Integrasi Dengan PAS
    Laporan transkul dapat disesuaikan dengan Paket Aplikasi Sekolah

    SMS CENTER
    Feature tambahan ini berguna untuk mengirimkan SMS seperti :
    Sistem Mengirimkan SMS ke nomor tertentu/orang tua jika siswa sudah melakukan pembayaran.
    Sistem secara otomatis akan mengirimkan SMS kepada orangtua jika siswa sedang menunggak (opsional)
    Orang tua bisa mengecek apakah siswa sudah melakukan pembayaran.

    Master Data Pengajar (Bimbel Edition)
    Fitur ini berguna untuk mendata para pengajar di lingkungan bimbel
    Master Data Pelajaran/subject (Bimbel Edition)
    Pada fitur ini pengguna dapat menginput data pelajaran/subject, yang nanti
    digunakan untuk membuat jadwal regular dan private.

    Fitur Laporan Transkul :
    Laporan Pemasukan Harian
    Laporan Tunggakan Perkelas
    Laporan Rekap Bulanan
    Laporan Rekap Harian
    Laporan Tunggakan Per Jenis Pembayaran
    Laporan Periode

    Spesifikasi Transkul :
    PIII 800Mhz
    HDD 20Gb
    RAM 128mb
    800x600 Monitor Resolution
    Windows Xp Rekomendasi
    Win Vista - 5 dari 10 installasi mengalami kegagalan
    Win seven - 1 dari 10 installasi mengalami kegagalan

    Gimana Sob? Ayah, Ibu Sobat atau sobat sendiri Seorang guru,,, boleh di coba aplikasi ini hehehe


    Download Here:
    Tidak ada komentar
    Tags:

    Rabu, 29 Desember 2010

    GTA : Vice City

    GTA : Vice City | 1.2 Gb
    Grand Theft Auto returns to the computer platform with a new city, theme, and an assortment of enhanced features. Grand Theft Auto: Vice City offers the same go-anywhere style of play as its violent, M-rated predecessor but with an area twice as large as Liberty City to explore in a completely different setting.

    Inspired by the look portrayed on television's stylish crime drama Miami Vice, the game takes place in the 1980s with criminals wearing pastel-colored suits, bikini-clad babes relaxing on sandy beaches, and palm tree-lined streets bustling with motorcycles, cars modeled after Ferrari Testarossas, and more. Players can now enter buildings like hotels or discos and walk through hallways to visit rooms.

    Minimum System Requirements:
    800 MHz Intel Pentium III or 800 MHz AMD Athlon or 1.2GHz
    Intel Celeron or 1.2 GHz AMD Duron processor
    128 MB of RAM
    8 speed CD / DVD drive
    915 MB of free hard disk space
    (+ 635 MB if video card does NOT support DirectX Texture Compression)
    32 MB video card with DirectX 9.0 compatible drivers ("GeForce" or better)
    Sound Card with DirectX 9.0 compatible drivers Keyboard & Mouse

    Recommended System Requirements:
    Intel Pentium IV or AMD Athlon XP processor 256(+) MB of RAM
    16 speed CD / DVD drive
    1.55 GB of free hard disk space
    (+ 635 MB if video card does NOT support DirectX Texture Compression)
    64(+) MB video card with DirectX 9.0 compatible drivers ("GeForce 3" / "Radeon 8500" or better with DirectX Texture Compression support)
    DirectX 9.0 compatible sound card with surround sound
    Gamepad (USB or Joystick Port)
    Keyboard & Mouse

     
    Download Here :
     
    Tidak ada komentar
    Tags:

    Game Accelerator 9.0.95

    Game Accelerator 9.0.95 | 2.82 Mb

    Info Game Accelerator 9.0.95:
    Game Accelerator is a highly-developed, intelligent program that will assess your PC’s hardware and operating environment and optimize it to provide a faster, more stable gaming experience. Run your games at best possible performance by eliminating the performance and stability problems that make your games run slower than their full potential. This program is a must for anyone who currently demands optimal performance while gaming! Easy one-click menu options allow you to tailor your games to run faster based on your system hardware. The combination of optimisation techniques used by Game Accelerator helps to improve your gaming experience significantly, turning your computer into the ultimate gaming machine.

    What's new in 9.0:
    -Brand-new GameSmart 5.0 acceleration engine, designed from the ground-up to give the latest generation of games, as well as previous classics, an extra boost in performance
    -Added special game optimizations for: The Sims 3, Prototype, Street Fighter IV, Warhammer 40k: Dawn of War II, Left 4 Dead, Arma2, Killing Floor, X-Blades, X3: Terran Conflict, Lord of the Rings: Conquest, 4x4: Hummer, G-Force, Transformers 2: Revenge of the Fallen
    -Improved support for latest Intel and AMD CPUs
    -Improved support for the latest Nvidia and ATI video cards

    HyperSpeed Gaming Mode
    Set your machine to HyperSpeed Gaming Mode – create a system environment with the sole purpose of gaming at full system potential.
    HyperCool System Cooling
    Enable HyperCool System Cooling to keep your system running cool while not affecting gaming performance.

    Intelligent Memory Defragmentation
    Watch your computer’s memory usage and intelligently free up your memory as well as remove garbage left by other applications in memory.

    Silent Gaming System Tune-up
    Tune your system thoroughly in the background for long-term optimal gaming performance.

    Features of Game Accelerator :
    1. HyperSpeed Gaming Mode
    2. High-Performance Mode
    3. Silent Gaming System Tune-up
    4. Quick Speed Tune-up
    5. Defragment Memory
    6. Defragment Hard Disks
    7. Diagnose DirectX System Configuration
    8. System Monitor
    9. HyperCool System Cooling
    10. Intelligent Memory Defragmentation


    Download Here:
    2 komentar
    Tags: